Maremar (2018)

Maremar

"Maremar" és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Director:
Joan Lluís Bozzo
Guió:
William Shakespeare
Producció:
Dagoll Dagom
Interprets:
Durada:
1h 44min
País:
Gèneres:
Data publicació:
11-06-2020
Muntador:
Pasquiner:
Idiomes:
Format:
WEBrip
Mida:
1.63 GB
Durada:
1h 44min
Especial:

Enllaços:


Per poder veure els enllaços has de ser membre de Mecanoscrit

Altres pel·lícules del director Joan Lluís Bozzo:

  • Scaramouche (2017)

    L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. La nostra història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis. René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de’ll Arte i és l’amant de Camila, una jove actriu d’una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès de l’Echalonne i que és un intel·lectual que s’encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d’Olympia (que és la promesa del Marquès).

  • Mar i cel (2016)

    “Mar i cel” és una història de pirates i cristians tancats dins d’un vaixell perdut enmig del mar. La perfecta metàfora del món on els seus habitants segueixen entestats a fer la guerra, odiar-se i destruir-se. L’amor impossible entre Saïd i Blanca per la pertinença de cada un d’ells a uns mons històricament irreconciliables, enfrontats pel passat, per la religió i per la impossibilitat de bastir un futur conjunt.

  • Cop de rock (2012)

    Cop de rock és un missatge d’amor, d’admiració, i d’agraïment a les bandes mítiques que van fer possible el miracle del rock català a principis de la dècada dels 90 del segle XX i fins als nostres dies. També és un missatge d’estímul i record a un públic enfervorit que va omplir a vessar els recintes on tocaven, i que, amb el seu suport i amb l’expressió dels seus desigs i sentiments, van modelar i donar sentit a aquest moviment musical que va moure tota una generació. El nostre missatge està ficat dins d’una ampolla, com tots els missatges llegendaris; una ampolla que sura per la Mediterrània i que cerca els seus destinataris de dalt a baix dels Països Catalans. Va adreçat a tots aquells que, en el seu moment, van ser fidels seguidors del rock català, i també va adreçat als que no ho van ser (amb l’esperança que ara se’n facin), però també, el nostre missatge va adreçat als més joves, a aquells que encara anaven amb bolquers quan va començar aquest fenomen, i als més grans que no van enxampar el moment i que ara tenen una bona oportunitat per gaudir-ne. Perquè estem convençuts que les cançons que van sonar en aquesta època són immortals i algunes d’elles han esdevingut autèntics himnes

  • Mar i cel (2005)

    Amb motiu del seu trentè aniversari, Dagoll Dagom presenta una readaptació de "Mar i Cel", estrenada el 1988 i basada en l'obra d'Àngel Guimerà. Un relat sobre l'amor tràgic de Blanca, una noia cristiana, i Saïd, un corsari morisc, en un vaixell perdut enmig de la Mediterrània. És un espectacle de lluita entre dos mons, dues cultures irreconciliables, i és també una bella història d'amor que la intransigència torna tràgica; és una història d'incomprensió situada en el segle XVII que per desgràcia té innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim.

  • Mar i cel (1987)

    Relat sobre l'amor tràgic de Blanca, una noia cristiana, i Saïd, un corsari morisc, en un vaixell perdut enmig de la Mediterrània. És un espectacle de lluita entre dos mons, dues cultures irreconciliables, i és també una bella història d'amor que la intransigència torna tràgica; és una història d'incomprensió situada en el segle XVII que per desgràcia té innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim.